Videók

Széplak lovasudvar
hu de

Dávid (Easter) és Csilla (Championara) Szervezők:
Dávid (Easter) és Csilla (Championara)

Immáron egy évtizede közösen, házaspárként állunk a lovaglás szolgálatában, hazai és külföldi tapasztalataink felhasználásával célunk, hogy számos hasznos program kezdeményezőjévé váljunk, s általuk hozzájáruljunk a hazai lovas sport szélesebb bázisának megteremtéséhez.

Az elmúlt esztendőkben több nemzetközi edzőtábor, ösztöndíjprogram szervezői, utánpótlás program, regionális együttműködés és bajnokság kezdeményezőivé váltunk.

Várunk honlapunkon, ahol aktuális táboraink, versenyek, nemzetközi programjaink és ösztöndíj lehetőségek elérhetőek lesznek.

Igyekszünk a nemzetközi szakirodalomból is hasznos információkat, cikkeket megosztani veletek, amelyek segítségül lehetnek mindennapi lovaglásaitok során!


Találkozzunk Facebookon is!

A Széplak Lovasudvar kompex fejlesztési programja


A 2008. óta a Fertő táj szívében működő Széplak Lovasudvaron fiatal gazdaként eddig is számos fejlesztést valósítottunk meg. A versenyképesség megőrzéséért jelen pályázatunk tárgya a meglévő 20*45 méteres lófuttató elöregedett fazsindely héjazatának cseréje, valamint a mai modern kor elvárásainak megfelelő színvonalú bokszok beszerzése.

Pályázatunk megvalósítása a tervek
szerint haladt, a bokszokat már a benyújtást követően megvásároltuk, 2018-ban.
Az új bokszok azonnal használatba kerültek, és a mai napig a lovasok és lovak
örömére használjuk őket. A második ütemben, 2019. őszétől 2020. tavaszának
végéig sikerült a tető héjazatcseréje. Az összes tervezett tevékenység
megvalósult. 
Írta: Keller Csilla


A Fertő part elsőszámú portálja
A Fertő part elsőszámú portálja


Regionális Együttműködés